©FW 30-04-2018
Columns in de mail?
Ja, leuk!
                        Bubbel
De televisie staat aan. Alvin en de Chipmunks.
"Uit nu!" roep ik
"Maar dit is niet het einde van een aflevering, hoor!"
Oh.

Eigenlijk moet ik werken; filmpje monteren. Maar ik moest ook de hond uitlaten, Aldo vroeg me zijn haren te knippen en ik las in de VK dat kinderen niet genoeg fruit kregen en natuurlijk voel ik me dan aangesproken en dus moest ik ook nog fruit klaarmaken.

Ze kunnen natuurlijk ook gewoon een appel eten, maar dan moet ik tien keer zeuren dat ze hem Helemaal Op moeten eten en dan vind ik over vijf dagen alsnog een halfbeschimmelde appel achter de bank dus dan maar onpedagogisch schillen, in stukjes en in bakjes. Met een zilveren vorkje.

Jaja werk dus, maar de vensterbanken en we gaan ons huis straks onderverhuren en de keukenkastjes en boven òp de kasten... Ondertussen spelen er hier ook nog twee buurkindjes. Daar staat dan weer tegenover dat er één van mij uitgeleend is.

En Friso zoekt de spelregels van Mahjong uit en dat is ook hartstikke leuk, dus misschien tussendoor één potje?

Zucht. Chaos. Waar ik gisteren opruimde is het nu weer een puinhoop dus why bother.

Ik moet denken aan een quote die op mijn muur hangt, zal hem even opzoeken. Vrede is niet leven zonder chaos, maar stil kunnen zijn temidden van chaos, zoiets.

Makkelijk gezegd en het gaat me steeds makkelijker af. Ik ben inmiddels expert geworden in het creëren van een denkbeeldige bubbel om me heen waarbinnen het redelijk rustig is.

Kun je nagaan hoe zen ik zal kunnen zijn als de kinderen het huis uit zijn het hier altijd netjes en rustig is.

BAH.

Tegen die tijd kan ik maar beter zorgen dat ik echt vet veel werk heb.

En dan zal ik vast nog wel eens terugdenken aan mijn verdwenen superpower om te werken temidden van een kluit kinderen in de meivakantie. Zoals ik nu echt ga doen.

Dus, genoeg uitstel, groetjes vanuit de bubbel!
Het filmpje laat ik wel zien als het af is. Uiterlijk woensdag. Beloofd, dus nu moet ik wel.

Doei!