©FW 26-04-2018
Columns in de mail?
Ja, leuk!
                         Nee hè?!Nietsvermoedend maak ik mijn email open vanmorgen. - Ja dat moet je dus eigenlijk nooit doen, nietsvermoedend je email open maken; wees altijd verdacht op drollen.

Anyway.

"Het was toch vandaag dat we hadden afgesproken?"

Oh nee. Ik had een afspraak om een hele leuke lieve vrouw te interviewen. Had er wel tien keer aan gedacht en dan toch nog gewoon straal vergeten.

Wat erg.

Nu ik dit schrijf bedenk ik me dat ik haar nog niet eens terug heb gemaild. Schuldgevoel, ongemak, en wat heb je nou aan sorry. Makkelijker om nog even uit te stellen.

Enough. Ik ga nu mailen.

Ay. Het was een nog pissiger mailtje dan ik had gedacht. Dat heb ik dan misschien verdiend. Alhoewel er ergens ook iets is van ja sorry, niet goed en niet zorgvuldig van me maar these things happen... Direct boos worden is ook nier per se een oplossing.

Na ja. Nou voel ik me nog steeds kut maar ik heb er in elk geval wat aan gedaan, dus dat is één zeurderig aapje minder dat ik naar de achterste krochten van mijn geweten moet duwen.

Stomme drollen.

Toch maar beter om ze gelijk op te ruimen in plaats van er steeds omheen te stappen en je er aan, en aan jezelf, te ergeren. Even vies werk, maar voor een drolarm leven is ook wat te zeggen.