Rainy Sunday morning


Zondagochtend is mijn hardloop ochtend. Heerlijk even tijd voor mezelf, mijn gedachten laten gaan.  Gezien de weersvoorspellingen voor deze zondag had ik voorzorgsmaatregelen genomen en ben ik gister dat stukje gaan rennen. Ook fijn.
Geeft ons de tijd om de hele ochtend in onze pyjama rond te slenteren en te doen waar we zin in hebben. Voor L&I is dat kleuren, puzzelen, dansen op een nummer van Pink Floyd, wat G hard door de kamer laat schallen. Ook dat is onze zondagochtend. Relaxt muziek luisteren of een meditatie met onze oordopjes in.  Meditatie schijnt erg goed voor je te zijn. Ik vind het in ieder geval heerlijk. Kom ik helemaal van tot rust. Dat kwartier helemaal naar binnen keren en je gedachten waar te nemen en weer te laten gaan. Past ook erg goed bij het weer van vandaag.
Net als de lunch; warme broodjes, gekookt eitje, kaas, tomaat, komkommer begeleidt met een heerlijk glaasje port.
Daarmee is deze Rainy Sunday Morning afgesloten en gaat naadloos over in een Rainy Sunday Afternoon.
Ik ben de enige die nog in pyjama rondloopt, de relaxte muziek vult nog steeds ons huis, de stiften en puzzelstukjes maken plaats voor ander spel.
Eens kijken of mijn lekkere stoel plaats kan maken voor een wandeling (etje)straks. 
Kan ik daarna me koud en uitgewaaid weer nestelen in mijn heerlijke stoel voor de open haard. Fijn vuurtje stoken, past ook erg goed bij dit weer van vandaag.

©JY 20-11-2016